mgr inż. Radosław Bogusz (BEng, MSc)

mgr inż. Radosław Bogusz (BEng, MSc)

Specializes in: Food Technology

 

Study fields:

  • Food Drying
  • Non-thermal Food Processing Techniques
  • Pulsed Electric Field (PEF) processing
  • Edible Insects
  • Insect Protein

 

Department of Food Engineering and Process Management, Institute of Food Science

SGGW Doctoral School

 

SGGW Knowledge Base Profile

 

Contact:

email: radoslaw_bogusz@sggw.edu.pl

phone: +48 22 593 75 73


Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij "Nie wyrażam zgody".
Privacy policy