dr hab. Katarzyna Neffe-Skocińska

dr hab. Katarzyna Neffe-Skocińska

Specjalizacja: technologia żywności, mikrobiologia żywności, żywienie człowieka

Zakres badań:

  • Fermentacja, projektowanie dedykowanych kultur startowych;
  • Projektowanie żywności funkcjonalnej;
  • Biotyki: probiotyki, prebiotyki, synbiotyki, postbiotyki;
  • Bezpieczeństwo mikrobiologiczne żywności, badania przechowalnicze

 

Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka, Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności
UNISTART sp. z o.o. pierwszy spin-off SGGW

 

Profil w Bazie Wiedzy SGGW

Kontakt:

mail: katarzyna_neffe_skocinska@sggw.edu.pl

tel. +48 22 59 370 67


Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij "Nie wyrażam zgody".
Polityka prywatności