dr hab. Katarzyna Neffe-Skocińska

dr hab. Katarzyna Neffe-Skocińska

Specjalizacja: technologia żywności, mikrobiologia żywności, żywienie człowieka

Zakres badań:

  • Fermentacja, projektowanie dedykowanych kultur startowych;
  • Projektowanie żywności funkcjonalnej;
  • Biotyki: probiotyki, prebiotyki, synbiotyki, postbiotyki;
  • Bezpieczeństwo mikrobiologiczne żywności, badania przechowalnicze

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij "Nie wyrażam zgody".
Polityka prywatności