dr hab. Katarzyna Neffe-Skocińska (PhD, DSc)

dr hab. Katarzyna Neffe-Skocińska (PhD, DSc)

Specialises in Food Technology, Food Microbiology, Human Nutrition

 

Study fields:

 

  • Fermentation, Development of dedicated starter cultures; 
  • Designing Functional Foods;
  • Probiotics, Prebiotics, Synbiotics, Postbiotics;
  • Microbiological Food Safety,
  • Food storage tests (shelf life testing) 

 

Institute of Human Nutrition Sciences

Department of Food Gastronomy and Food Hygiene

UNISTART sp. z o.o. [LLC], the first SGGW corporate spin-off

 

SGGW Knowledge Base Profile

 

Contact:

Email:  katarzyna_neffe_skocinska@sggw.edu.pl

Phone: +48 22 59 370 67


Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij "Nie wyrażam zgody".
Privacy policy