prof. dr hab. inż. Jarosława Rutkowska (BEng, PhD, DSc, ProfTit)

prof. dr hab. inż. Jarosława Rutkowska (BEng, PhD, DSc, ProfTit)

Specialises in: food technology, human nutrition, food chemistry

 

Study fields:

  • Analysis of the fatty acid composition and content in raw materials and food products
  • Analysis of volatile compounds
  • Analysis of oxidative changes and lipid testing
  • Antioxidant properties of raw materials and food product
  • Determination of Maillard reaction products in bakery products
  • Characterization of milk fat
  • Using polyols in food products as alternative sweeteners

 

Institute of Human Nutrition Sciences

Department of Food Gastronomy and Food Hygiene

    

SGGW Knowledge Base Profile

Contact:

Email: jaroslawa_rutkowska@sggw.edu.pl

Phone: +48 22 5937072


Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij "Nie wyrażam zgody".
Privacy policy