dr inż. Alicja Ponder

dr inż. Alicja Ponder

Specjalizacja: technologia żywności i żywienia

 

Zakres badań:

  • jakość żywności pochodzenia roślinnego
  • zawartość związków bioaktywnych w żywności
  • porównanie jakości żywności ekologicznej i konwencjonalnej
  • ekologia i ochrona środowiska

 

Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka, Katedra Żywności Funkcjonalnej i Ekologicznejj

 

Profil w Bazie Wiedzy SGGW:

 

Kontakt:

mail: alicja_ponder1@sggw.edu.pl

tel. +48 22 593 70 36


Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij "Nie wyrażam zgody".
Polityka prywatności